BERT

  • 0
Uitgelichte case

Jungo: Re-branding

Als consument meegenieten van de rendementen die beleggers maken op hypotheken, terwijl de huizenkoper een eerlijke en goedkope hypotheek krijgt. Het slimme platform van Jungo zorgt ervoor dat alles automatisch goed wordt geregeld. Zuiver, vertrouwd en simpel. Op zoek naar het juiste jasje, daar hielpen wij aan mee.

Over BERT

Wij zijn een team van creatieve specialisten die met passie en gedrevenheid werken aan oplossingen om de klant de ultieme gebruikerservaring te geven.

Identiteit

Naast Enschede zijn London en Amsterdam een vaste uitvalbasis van waaruit de toegewijde multidisciplinaire teams van Bert regeren over marketingadvies, creatieve ontwerpen, intuïtieve UI/UX en web app solutions. Op globaal niveau worden de grootste communicatie-, krachtige e-learning & onboarding platformen gerealiseerd. Samen met jou en altijd met het juiste doel.

Missie

Vanuit het inspirerende vogelnest in Enschede voorzien wij onze klanten van human-centered design en cutting-edge technology. Door middel van onze design gedreven aanpak ontstaan effici├źnte en innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe