Estate Digital

  • 0
Uitgelichte case

myWecycle - digitale transformatie voor circulaire economie

Wecycle is de non-profitorganisatie die de inzameling, recycling en rapportage van e-waste op zich neemt. Rondom deze inzameling en rapportage zijn bedrijfsprocessen ontstaan die voorheen via verschillende applicaties liepen. Dat is met de komst van de alles in 1 oplossing myWecycle verleden tijd.

Over Estate Digital

Met onze 21 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen wij iedereen een state of the art experience. Als Sitecore Gold Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben wij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.

Identiteit

In een snel veranderende wereld met ongekende digitale mogelijkheden loopt Estate voorop. We zijn gek op nieuwe technologie, vernieuwend in onze aanpak en flexibel in onze processen. Niet bang om te experimenteren met innovatieve ideeën over werk en leiderschap. We geloven in autonomie en talentontwikkeling. Met status en macht hebben we niet zo veel. Onze taakverdeling gebeurt zelfsturend, op basis van enthousiasme, talent en skills. Ook daarin lopen we voorop. En dat is spannend! #Agilelicious Agilelicious staat voor onze eigenwijze manier van werken. Voor een proces en resultaten met aantrekkingskracht. Maar ook voor onze work hard, play hard mentaliteit. Niet voor niets houden we bij Estate van een feestje!

Missie

Bij Estate geloven we in happiness. Positieve, gedreven collega's zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Estaters zijn nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en willen die succesvol toepassen. Wij zijn de digitale katalysator voor de bedrijven wiens doelen wij helpen te realiseren.

+ Voeg case toe