Hoppinger

  • 2
Uitgelichte case

Digitale transformatie voor B2B met internationale focus

Met meer dan 90 jaar ervaring is SK FireSafety Group dé marktleider op het gebied van brand- en vluchtveiligheid. SK FireSafety Group is een snelgroeiend bedrijf met een internationale focus. Samen ontwikkelden we een een strategische roadmap om digitale middelen in te zetten voor marketing, sales en customer services.

Over Hoppinger

Internetbureau voor strategie, design & open source techniek

Identiteit

Hoppinger is hét internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt om interacties en transacties met hun doelgroep te digitaliseren. Hoppinger richt zich op deze transformaties en brengt bedrijven die al digitaal zijn naar het volgende niveau. Hoppinger werkt vanuit een doordachte strategie, gelooft in user centered design en heeft een best-tool-for-the-job visie op techniek.

Missie

Hoppinger bekijkt digital vanuit twee kanten: de interactie met eindgebruikers en de integratie met de back-office. Daarom is Hoppinger zowel gericht op strategie, marketing, design en development, als op architectuur en systeemintegratie. Zo realiseert Hoppinger volledig geïntegreerde applicaties, websites, portals en e-commerce oplossingen.

+ Voeg case toe