Hoppinger

  • 2
Uitgelichte case

Redesign website met mijn-omgeving en realisatie Kennislab

NEVI is de beroepsvereniging voor inkopers. Al sinds 1956. NEVI richt zich op de belangen van haar leden, zorgt voor kennisdeling, organiseert congressen en biedt vakopleidingen en trainingen. Inmiddels is NEVI de 3e inkooporganisatie van de wereld, dus ook op het gebied van online dienstverlening wil NEVI voorop lopen.

Over Hoppinger

Internetbureau voor strategie, design & open source techniek

Identiteit

Hoppinger is hét internetbureau dat bedrijven en organisaties helpt om interacties en transacties met hun doelgroep te digitaliseren. Hoppinger richt zich op deze transformaties en brengt bedrijven die al digitaal zijn naar het volgende niveau. Hoppinger werkt vanuit een doordachte strategie, gelooft in user centered design en heeft een best-tool-for-the-job visie op techniek.

Missie

Hoppinger bekijkt digital vanuit twee kanten: de interactie met eindgebruikers en de integratie met de back-office. Daarom is Hoppinger zowel gericht op strategie, marketing, design en development, als op architectuur en systeemintegratie. Zo realiseert Hoppinger volledig geïntegreerde applicaties, websites, portals en e-commerce oplossingen.

+ Voeg case toe