Label A

  • 0
Uitgelichte case

EAGE

EAGE (European Association of Geoscientists and Engineers) is een non-profit vereniging voor geologen en ingenieurs met meer dan 19.000 leden wereldwijd. EAGE vroeg ons om drie apps te ontwerpen en ontwikkelen: een B2C app, een B2B app en een personell app, zowel voor Android als voor iOS.

Over Label A

Label A bouwt apps voor alle apparaten en de achterliggende portals. Van het ontwerpen en ontwikkelen van een tablet magazine tot het berekenen en tonen van luchtverontreiniging. Hoe zwaarder de klus, hoe beter we presteren!

Identiteit

We zijn niet zoals de meeste internetbureaus. We zijn geen full-servicebureau. Zo laten we de strategische rapporten en huisstijlontwerp graag aan één van onze concullega's over. Facturen voor consultancy uren zul je van ons dan ook niet krijgen. We hebben niet de zwarte band in sixth sigma maar werken met de "niet lullen maar poetsen" mentaliteit, we gaan liever gewoon aan de slag. Iedereen in ons team is gefocust op ontwerpen, bouwen en leveren van de best mogelijke app, site of portal. Daarom hebben we 0 projectmanagers, 0 sales managers, 0 account managers, 0 "baas over dingen" en bijna geen overhead.

Missie

Alles wat we bouwen heeft één ding gemeen: hoe complex de data of systemen ook zijn, het moet eenvoudig te gebruiken zijn en er strak uitzien. We streven er als bureau dan ook naar om apps en websites te bouwen die echt gebruikt worden. Iedere opdracht die we uitvoeren heeft voor ons dan ook een eigen missie, of dat nou bereik of omzet is, en we zijn altijd vastbesloten om die te halen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe