Level Level

  • 1
Uitgelichte case

Op de wereld om elkaar te helpen

Samen met Ontwikkelingsorganisatie Cordaid realiseerden we de nieuwe Nederlandstalige website waar bezoekers zich thuis voelen en waar de conversie naar donateurschap een belangrijk einddoel is. Sinds de lancering van het redesign nam de donatie ratio met maar liefst 500% toe!

Over Level Level

Level Level is een full-service WordPress bureau en loopt voorop als het gaat om de inzet van WordPress. Wij bieden advies, interactive design, visual design, development en support voor grootschalige en complexe websites. Ons gedreven en multidisciplinaire team wordt blij van het creëren van mooie en stabiele producten voor het internet. Met de focus op een optimale gebruikerservaring voor alle apparaten helpen wij onze klanten hun online doelstellingen te bereiken.

Identiteit

Wij zien webdesign als een ambacht en internet als de mooiste plek op aarde. Met die instelling maken we websites die het verschil maken voor middelgrote tot grote organisaties.

Missie

Heerlijk die uitdaging: alle facetten binnen je online strategie laten samenkomen in één product dat op alle schermformaten en apparaten een perfecte indruk maakt.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe