NextportChina

  • 0
Uitgelichte case

Nyenrode WeChat Promotion & Weibo Marketing

Nyenrode Business University (NBU) is een Nederlandse business school en één van de vier particuliere universiteiten in Nederland. NextportChina ondersteunt Nyenrode met de promotie via de twee populairste social media kanalen in China: Sina Weibo en WeChat.

Over NextportChina

NextportChina is Nederlands eerste full-service, op China gerichte digitale marketingbureau. We hebben een leidende positie in de Benelux en werken met topmerken in een breed scala van industrieën. Ons gepassioneerde team, bestaande uit Nederlandse en Chinese professionals, kan uw merk helpen met elke vraag die u heeft over 'China' en 'digitaal'. Klein of groot, bij NextportChina zullen we altijd een creatieve digitale oplossing ontwikkelen die uw merk succesvol verbindt met de juiste Chinese doelgroep!

Identiteit

Wij creëren nieuwe business voor onze klanten door creatieve digitale oplossingen te ontwikkelen die westerse merken verbinden met het Chinese publiek.

Missie

Altijd de eerste zijn om veranderingen in het Chinese digitale ecosysteem succesvol door te voeren en door te voeren in de marketingoplossingen voor onze klanten.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe