Orange Juice

  • 1
Uitgelichte case

Eventtrading.nl Webshop

Voor Event Trading heeft Orange Juice een volledig nieuwe webshop gelanceerd. Niet alleen het design, maar het gehele platform is vernieuwd. In de webshop kunnen bedrukte en blanco polsbandjes, munten, garderobenummers en lanyards voor evenementen besteld worden. Dankzij de implementatie van een online editor kan de klant producten zelf personaliseren.

Over Orange Juice

Orange Juice werkt al ruim 10 jaar aan innovatieve online projecten. Van actiepagina tot webshop, van banner tot complexe applicaties. We combineren strategie, design, creatie en optimalisatie tot een uitgebalanceerde mix van online performance.

Identiteit

Orange Juice kenmerkt zich door innovativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Orange Juice realiseert e-commerce projecten op basis van fixed price en binnen de gestelde deadline.

Missie

Wij maken online beloftes graag waar. Dit doen we met een frisse blik, een heldere aanpak en experts op het gebied van marketing, design en techniek. Met deze ingredienten geven we online business een gezonde dosis vitaminen en verhogen we aantoonbaar het online rendement. Vanuit goed doordachte webstrategie├źn ontwerpen en ontwikkelen wij innovatieve e-commerce oplossingen. We werken samen met de opdrachtgevers aan het voortdurend verbeteren van usability en conversie. Met als resultaat: succesvolle webapplicaties en websites.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe