Poort80

  • 2
Uitgelichte case

De nieuwe website van Evi, inclusief online keuzehulp

Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland meer dan anderhalf miljard euro aan vermogen toevertrouwd.

Over Poort80

Poort80 is een fullservice internetbureau.

Identiteit

Poort80 is een fullservice internetbureau. Onze kracht ligt in ontwerp, bouw en beheer van webapplicaties. Wij ontwikkelen e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie hebben wij expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, SEO, en online marketing. Onze manier van werken is direct en doelmatig. We denken zowel strategisch als praktisch met u mee en komen snel met effectieve oplossingen. Poort80 treedt regelmatig op als technische partner voor creatieve bureaus.

Missie

Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, dat is wat Poort80 doet. Dit gebeurt via internet, mobiel en andere kanalen. Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe