Qikker Online

  • 0
Uitgelichte case

Greenchoice BOKS - Lekker bezig met je energie

Greenchoice biedt haar klanten een app waarmee ze inzicht verkrijgen in hun energieverbruik, zelfs op apparaatniveau en zonder extra hardware. Gebruikers worden uitgedaagd energie te besparen, waarmee Greenchoice als eerste groene energieleverancier nu ook de aanbieder wordt die klanten aanspoort om de energie die ze gebruiken zelf op te wekken.

Over Qikker Online

Qikker Online is gestart in 2011 met de overtuiging dat online projecten beter gedaan kunnen worden, voor zowel klanten, creatieven, developers als de eindgebruikers. Onze kracht ligt in de uitvoering en de organisatie van projecten, we werken met de beste mensen, we hebben strak project- en klantmanagement en daardoor worden onze projecten altijd opgeleverd on time, on budget en binnen de gestelde scope.

Identiteit

Onze projecten bestaan uit de ontwikkeling van websites, webapplicaties en mobiele applicaties. Dit zijn met name customer-focused producten die toegevoegde waarde bieden aan de klanten van onze klanten. We doen dan zowel de conceptuele uitwerking, het design als de techniek. Het zwaartepunt hierbij ligt bij de techniek, maar we halen de beste resultaten als we ook de verantwoordelijkheid hebben over het concept en het interactie- en grafische ontwerp. De technologieƫn die we met name gebruiken zijn WordPress voor websites en Laravel voor maatwerk webapplicaties in combinatie met moderne JavaScript frameworks. Mobiele applicaties voor Android en iOS ontwikkelen we native. Het doel van onze projecten is altijd om de beste ervaring te creƫren voor de eindgebruiker binnen de gestelde kaders.

Missie

Onze doelstelling is om door te groeien naar een bureau van 25-30 mensen die werken vanuit ons kantoor in Amsterdam en vanuit de rest van de wereld. Ongeveer 1/3e van onze medewerkers werkt remote. We zullen ons de komende jaren richten op het bedenken en ontwikkelen van vernieuwende online oplossingen in strategische partnerships met onze klanten en een aantal eigen online concepten.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe