Redkiwi

  • 2
Uitgelichte case

Buiten de lijntjes kleuren

Rebel Group is een wereldwijde organisatie zonder kaders, hiërarchie en bazen. Een plek waarbinnen iedereen zijn beste zelf kan zijn. Alles wat ze in zich hebben, leggen ze op tafel. Intrinsieke motivatie, de drang om verandering te brengen, inhoud en één focus: impactvolle projecten realiseren wereldwijd.

Over Redkiwi

In 2005 begon startup Redkiwi met de ambitie om hét bureau van Nederland te zijn met de grootste digitale impact. Op een zolderkamer richtten twee oud-studiegenoten uit Delft, Victor Straatman en Jasper Verbunt, internetbureau Redkiwi op. Inmiddels lieten honderden klanten Redkiwi groeien. Het team met kiwi’s groeide uit tot 40 digitale designers en doeners. En is Redkiwi de afgelopen jaren van echte startup gegroeid naar een full service Digital Agency .

Identiteit

Meerdere jaren op rij is Redkiwi uitgeroepen tot het snelst groeiende internetbureau van Nederland (FD Gazellen Awards & Deloitte Fast50). In 2017 is Redkiwi ook genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2017.

Missie

Wij zijn Redkiwi. Wij geloven dat mens en technologie elkaar verder brengen. Met onze digitale creaties zoals websites, e-commerce en web applications dragen wij hier voortdurend aan bij. De mens en zijn customer journey staan centraal in onze ontwerpen, die altijd functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Wij brengen organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar. In alles wat wij doen gaan wij voor de beste online oplossingen. We Create Digital Impact. www.redkiwi.nl

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe