ShopWorks

  • 0
Uitgelichte case

Esra - Intern Transport en Opslag

Altijd dicht in de buurt vanuit haar mobiele werkplaatsen. ESRA is een ervaren leverancier op het gebied van intern transportmateriaal op de Nederlandse markt en gespecialiseerd in verkoop, verhuur en lease van heftrucks, pallettrucks en handtransportmaterieel. Als importeur van onder andere Cesab vorkheftrucks staat Esra bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over ShopWorks

ShopWorks is expert in e-commerce. Persoonlijkheid, passie voor online en ambitie staan bij ons centraal. Vanuit deze drijfveren zetten wij ons in voor maximaal resultaat; van het eerste strategische gesprek tot aan de uiteindelijke oplevering.

Identiteit

Als fullservice bureau zetten wij onze kennis en expertise in voor een succesvolle e-commerce strategie, concept, design, realisatie, implementatie, online marketing en support. Alles draait in onze aanpak om het realiseren van optimaal rendement en daarom werken we met software van inRiver, Intershop, Magento en Shopware.

Missie

We vertalen offline doelstellingen naar online commercie, fungeren als klankbord en inspireren met advies voor maximaal resultaat. We streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers waarbij wij ons als betrokken e-commerce partner opstellen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe