ShopWorks

  • 0
Uitgelichte case

AirTrack Factory - Internationaal op voorsprong

AirTrack Factory is ’s werelds meest toonaangevende AirTrack fabrikant. Ze levert al meer dan 30 jaar de hoogste kwaliteit opblaasbare sportuitrustingen en duurzame trainingsapparatuur aan sportscholen en particulieren over de hele wereld. De hybride Shopware webshop- en brandingportal die staat, is er eentje waar ShopWorks met recht trots op is.

Over ShopWorks

ShopWorks is expert in e-commerce. Persoonlijkheid, passie voor online en ambitie staan bij ons centraal. Vanuit deze drijfveren zetten wij ons in voor maximaal resultaat; van het eerste strategische gesprek tot aan de uiteindelijke oplevering.

Identiteit

Als fullservice bureau zetten wij onze kennis en expertise in voor een succesvolle e-commerce strategie, concept, design, realisatie, implementatie, online marketing en support. Alles draait in onze aanpak om het realiseren van optimaal rendement en daarom werken we met software van inRiver, Intershop, Magento en Shopware.

Missie

We vertalen offline doelstellingen naar online commercie, fungeren als klankbord en inspireren met advies voor maximaal resultaat. We streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers waarbij wij ons als betrokken e-commerce partner opstellen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe