Snakeware

  • 0
Uitgelichte case

Rederij Doeksen

Een innovatieve omnichannel klantreis in de Leisure. Een klantreis die in elke fase optimaal wordt ondersteund middels een online e-commerce oplossing, app, fysieke zuilen en digital signage. Boeken via een online toepassing die gevoed wordt vanuit CarRes, boekingen wijzigen en vervolgens optimaal genieten.

Over Snakeware

Snakeware is als full-service internetbureau gespecialiseerd in strategie, marketing, concepten en ontwerp van websites, intranetsites en online applicaties waarbij usability, functionality en vindbaarheid het verschil maken. Dit maken wij technisch mogelijk middels Snakeware CMS Enterprise.

Identiteit

Altijd al de beste willen zijn. Als kind al, maar zeker sinds 1995 toen wij met Snakeware van start gingen. Of u nu zoekt naar doordachte vormgeving, hoogwaardige .Net techniek of ons toonaangevende content management systeem Snakeware CMS Enterprise. Feit is dat u met ons een betrouwbare en klantgerichte internetpartner in huis haalt die altijd de beste wil zijn. Wij zijn een internetbureau dat met Snakeware CMS Enterprise één van de beste content management systemen levert en vele honderden klanten daarmee veel toegevoegde waarde biedt.

Missie

Snakeware creëert niet alleen precies die site die bij u, uw klanten en bezoekers past, maar heeft ook oog voor de wereld waarin u leeft en de innovaties van morgen. Met de ontwikkeling van de Snakeware CMS Enterprise.Net software is de lat nog eens flink hoger gelegd. En dat merkt u direct: ons CMS is veelzijdiger, gemakkelijker en gebruiksvriendelijker tegen een aantrekkelijke prijs wat resulteert in meer functionaliteit, lagere kosten en meer rendement voor u. Met de ingebouwde mogelijkheden voor Search Engine Optimization (SEO) en vele social media mogelijkheden gaat Snakeware met Snakeware CMS Enterprise zelfs nog sneller op weg naar de complete content management marketing suite.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe