Tritac - Integrating E-Business

  • 0
Uitgelichte case

Chrysal Webshop

Chrysal International is al decennia lang wereldwijd marktleider in snijbloem- en plantverzorgingsproducten. Tritac heeft voor Chrysal International een e-commerce platform neergezet dat een internationale uitrol naar de B2B-markt mogelijk maakt.

Over Tritac - Integrating E-Business

Tritac is een full service e-business specialist. Wij ontwerpen, ontwikkelen, beheren en optimaliseren effectieve websites en webwinkels met en voor onze klanten. Wij zorgen voor een optimale integratie tussen marketing, (online)verkoop en orderafhandeling. Hierbij bieden wij meer dan techniek alleen. Tritac is een betrokken partner die aan het gehele traject een waardevolle bijdrage levert. Van inventarisatie tot implementatie en onderhoud.

Identiteit

Met een ervaren team, een no-nonsense mentaliteit en inzet van de nieuwste technologie├źn bieden wij complete oplossingen voor bedrijven met een gedreven online ambitie.

Missie

Op basis van kennis en jarenlange ervaring helpen wij onze klanten proactief bij het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van effectieve e-business oplossingen voor optimaal online rendement.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe