We Provide

  • 1
Uitgelichte case

Magento 2 Commerce (Enterprise) webshop van My Jewellery

Met een merknaam die al iets weggeeft, raad je misschien dat My Jewellery een e-commerce platform is voor o.a. sieraden, accessoires en kleding. Wat je misschien nog niet wist is dat My Jewellery ook een grote online community heeft op social media. Tijd voor een platform dat mee kan groeien.

Over We Provide

Wij zijn een digital agency gespecialiseerd in e-commerce. Met ons team van gecertificeerde professionals werken we als strategisch partner voor (inter)nationale opdrachtgevers in verschillende branches.

Identiteit

Doordat alle expertise van strategie tot design en van development tot support en marketing in ons team aanwezig is bieden we full service oplossingen en verantwoordelijkheid. Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerk API koppelingen en de integratie met payment service providers, fullfillment providers en CRM en product informatie systemen.

Missie

Wij zien online als een integraal communicatieonderdeel. Daarom zijn wij 24/7 bezig met het ontdekken van de constant veranderende ‘’online’’ wereld. Met onze teamspirit nemen we de klant mee in ons proces en onze denkwijze om samen als team en met het oog op techniek de meest optimale gebruikerservaring te creëren.’’

+ Voeg case toe