WeLikeMilk

  • 0
Uitgelichte case

Online media strategie voor Natur

Natur. produceert en verkoopt cold pressed juices en snacks. Natur. gelooft in de kracht van de natuur en heeft het doel om meer mensen hierover te informeren. Natur. heeft een verandering doorgemaakt, namelijk een naamswijziging, een nieuwe propositie, website en het assortiment is uitgebreid.

Over WeLikeMilk

WeLikeMilk helpt merken om de aandacht van de consument te pakken en te behouden. Dit doen wij door middel van een toekomstgerichte strategie, de optimale mix van online kanalen en content die hier naadloos op aansluit. Wij zijn doortastende specialisten in digital marketing. Samen veroveren we het hart van jouw doelgroep.

Identiteit

Elke vraag verdient een mooi resultaat. Daar werken wij hard aan mee vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam. Ons ambitieuze team bestaat uit online marketeers, conversie specialisten, strategen en designers. Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers zoals o.a. Simyo, Achmea en XS4all.

Missie

We zijn gespecialiseerd in consultancy & advies, media, creatie en optimalisatie. Als je echt een connectie wilt maken met je (potentiële) klanten, wilt helpen en inspireren en als je je realiseert dat een eerste indruk maar één keer is gemaakt, dan is een goed doordachte mix van online kanalen en passende content onmisbaar.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe