XCESS expertise center b.v.

  • 1
Uitgelichte case

Online vrijwilligers platform EventMakers

Slim online Platform voor werving vrijwilligers, communicatie en planning evenementen voor EventMakers.

Over XCESS expertise center b.v.

Als organisatie prima in staat om marketing, design en communicatieactiviteiten zelf in te vullen? Dat vinden wij alleen maar fijn! De specialisatie van XCESS ligt namelijk op technisch vlak. Complexe back-end vraagstukken, koppelingen en integraties tussen verschillende systemen, daar worden wij enthousiast van!

Identiteit

Met zo’n 25 medewerkers - vormen we een team dat zowel klanten als collega’s veel te bieden heeft. We verbinden een solide basis met innovatie, ervaring met enthousiasme en strategisch inzicht met een pragmatische instelling. Zo is en blijft XCESS een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak. Welke expertise kan XCESS organisaties bieden? • Websites & Webshops • Webapplicaties & Apps • Analyse & Optimalisatie • Integratie & koppelingen

Missie

Wij helpen organisaties als technisch web partner in het realiseren van de totaaloplossing, zonder dat je hier zelf naar de technische aspecten hoeft om te kijken. Samen bespreken we wat de wensen en functionaliteiten van de oplossing zijn.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe