Yourzine

  • 0
Uitgelichte case

A Star Wars Story

In de ODEON bioscopen zou de film Rogue One: A Star Wars Story de langverwachte spin-off van de Star Wars-filmserie gaan draaien. Om ervoor te zorgen dat consumenten vooraf kaartjes zouden reserveren, ondersteunde Yourzine ODEON met het ontwikkelen van een campagne die bestond uit twee fases.

Over Yourzine

Yourzine verhoogt klantwaarde door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen. Door de klant centraal te stellen en te handelen naar diens gedrag en behoefte verandert marketingcommunicatie in een 1-op-1 dialoog. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment!

Identiteit

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat klantwaarde verhoogt door persoonlijke en relevante dialoog met elke consument, via alle mogelijke kanalen. De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor aanwijsbaar stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Voor iedere consument de juiste boodschap, via het gewenste kanaal, op het ultieme moment! Yourzine ontwikkelt en realiseert met trots de beste strategieën voor merken met grote consumentendatabases als Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Samsung Europe, IKEA Nederland, Peugeot en Citroën Benelux, HEMA, de Efteling, Rituals, Unicef, Triodos Bank, Malmberg en NRC.

Missie

Met onze ervaring en inzicht in het gebruik van data, creëren en optimaliseren we een continue dialoog tussen merk en consument. We geven persoonlijke meerwaarde aan elk contactmoment. De geïntegreerde aanpak van strategie, creatie en optimalisatie zorgt voor stijgende conversie, loyaliteit en engagement. Hiermee verhogen we aantoonbaar de klantwaarde.

+ Voeg case toe