Zicht online

  • 0
Uitgelichte case

Karaktervolle webshop voor veelzijdige boekhandel

Donner is dé boekhandel van Rotterdam. Dankzij het uitgebreide assortiment, de goede service en de passie voor boeken is Donner al jarenlang een begrip in de wijde omgeving. De hoogste tijd om Donner ook online stevig neer te zetten als boekenwalhalla!

Over Zicht online

Wij zijn Zicht. Een full service internetbureau voor web & mobiel. Strategie, design & technologie vanuit onze studio in Rotterdam. We maken merken succesvol door ze online betekenis te geven. Volgens onderzoek van Emerce behoort Zicht ook dit jaar weer tot de beste e-Business bedrijven van Nederland.

Identiteit

We geloven in een werkcultuur, waarin werkgever en werknemer gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor het scheppen van een prettige én professionele werkomgeving. Wij zijn trots en zuinig op onze mensen. Wij geloven in duurzame arbeidsrelaties waarin we iedereen de kans willen geven diens kwaliteiten te laten excelleren.

Missie

Wij helpen organisaties met slimme, creatieve online oplossingen die relevant zijn en direct bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Zo geven we merken betekenis in het dagelijkse leven van consumenten, publiek en cliënten én maken we ze online succesvol.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe