BANNING

Omschrijving

De corporate website van het advocaten bureau Banning, waarbij het allemaal draait om de gebruiker zo snel mogelijk van de gewenste informatie en contactgegevens te voorzien.

Doel

Banning is een onafhankelijk full service kantoor met circa 70 gespecialiseerde advocaten en fiscalisten. Ze leveren hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen en overheden.

Bij Banning willen ze het stukje advies geven nog een stukje hoger tillen. Ze willen dat klanten niet naar hen toe komen met de problemen die zich voordoen. Maar al voordat er problemen zijn. Banning wil een grote rol spelen in het behoeden en inlichten van bedrijven en ondernemingen over juridische problemen waar ze tegen aan kunnen lopen.

Banning wil de gebruiker zo snel mogelijk van de gewenste informatie en contactgegevens voorzien waar hij voor gekomen is. Op deze manier willen ze de kans dat klanten contact opnemen en langer op de pagina blijven verhogen.

Resultaat

Voor het personaliseren van de pagina wordt er gebruik gemaakt van de tool “Online succes”. Door het gebruik van deze tool weet je direct met welke partij je te maken hebt. Met deze wetenschap hebben we de mogelijkheid bedrijven direct door te verwijzen naar de sector waar zij zich in bevinden. Op deze manier worden ze een handje geholpen en hebben ze direct de informatie waar ze voor komen. Ook beschikken ze direct over de contactgegevens van de personen die voor deze sector staan.

Daarnaast hebben wij, met de bestaande huisstijl in gedachte, de gebruiksvriendelijkheid verhoogd. De bezoeker komt, ongeacht welk device, sneller op de plek waar men zijn moet.

Binnen een een maand sinds het gebruik van deze landingspagina’s hebben we kunnen concluderen dat dit resulteerde in een gemiddeld langer pagina bezoek op de desbetreffende landingspagina’s. En is er een duidelijk verschil in het aantal aanmeldingen. Zo wordt er duidelijk meer contact opgenomen voor de sectoren die over een persoonlijke landingspagina beschikken, dan voor de sectoren die dit niet hebben.

Label A

Rotterdam
Label A
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe