Channel Distribution - B2B webshop / ecommerce platform

Omschrijving

Tritac ontwikkelde een visueel aantrekkelijk 'business to business' e-commerce platform voor de gadget leverancier Channel Distribution.

Doel

Een krachtig en visueel aantrekkelijk e-commerce platform voor de internationale business to business markt.

Resultaat

Channel Distribution was op zoek naar een partij die in samenwerking met hen een platform kon neerzetten dat geschikt is om op internationaal niveau mee te opereren. Wij hebben in opdracht van Channel Distribution een E-commerce platform neergezet waarmee zij zowel nu als in de toekomst hun klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Het E-commerce platform is meertalig ingericht en volledig gekoppeld met de ERP software Exact Globe.

Voor Channel Distribution hebben wij een sterke basis gelegd voor Katana Commerce ten behoeve van internationale B2B partijen. Het platform is nog verder ingericht om ook deze groeiende E-commerce tak goed te kunnen bedienen.

Overige informatie

Channel Distribution is distributeur en producent van bijzondere gifts, gadgets en woonaccessoires. Het bedrijf distribueert wereldwijd en vertegenwoordigt een aantal zeer gerenommeerde merken die exclusief in de Benelux en Europa verkrijgbaar zijn. Channel Distribution streeft naar een voortdurend vernieuwend assortiment en ontwikkelt zelfs een groot aantal ecologische producten.

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe