ChannelEngine - SaaS marketplace ecommerce integration

Omschrijving

Tritac ontwikkelde marktplaats software waar de klant haar producten gemakkelijk kan inladen en verkopen via meerdere verkoopkanalen.

Doel

Op een gebruiksvriendelijke wijze producten (ingeladen of via een koppeling) verkopen via allerlei verkoopkanalen. Via slimme filtering moet gemakkelijk te bepalen zijn welk type producten per kanaal. De verkopen moeten vervolgens overzichtelijk zijn in te zien.

Resultaat

Multichannel integratie is nu makkelijk gemaakt. ChannelEngine koppelt uw webshop of productfeed aan meer dan 50 verkoopkanalen, waaronder Amazon, bol.com en beslist.nl.

ChannelEngine is ooit begonnen als afstudeeropdracht van onze 'wizzkid' Christiaan, maar hij heeft het ondertussen laten doorgroeien tot een startup met de ambitie om het u zo makkelijk mogelijk te maken om via multichannel integratie de afzetmarkt van uw webshop te verveelvoudigen.

Verkoop uw producten op meerdere verkoopkanalen tegelijk met E-commerce integratie. Vergroot je online beschikbaarheid en blijf een stapje voor op uw concurrentie door het vergroten van uw afzetmarkt.

Met ChannelEngine krijgt u een schaalbaar 'Software as a Service' (SaaS) platform wat is toegelegd op het vergroten van marketplace sales integratie en optimalisatie. Het zorgt voortdurend voor optimalisatie van verkoop op meerdere kanalen met minimale investering.

Overige informatie

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe