DESTIL Scan app

Omschrijving

De scan app is het middel waarmee DESTIL echt de harten van haar klanten gaat winnen. Een app puur voor de klant, om het bestelproces nog eenvoudiger te maken.

Doel

De bouw gaat altijd door en vertraging kost geld, DESTIL wil haar klanten dan ook zoveel mogelijk ondersteunen en in geen enkel geval de belemmerende factor zijn. Service staat voorop en als een van de grote klanten hinder ondervind in het bestelproces dan gaat DESTIL hier direct mee aan de slag. Voorraadbeheer is op een bouwplaats nog niet altijd zo eenvoudig. Een container geordend houden en ook nog op tijd de nieuwe voorraad bestellen ging vaak gepaard met administratieve rompslomp en koortsachtige telefoontjes naar de verkoop binnendienst medewerker.

Resultaat

Dat is vanaf nu verleden tijd. De DESTIL scan app maakt het mogelijk om direct de producten te scannen en een bestelling te plaatsen. De procedure is verder gelijk aan de webshop en biedt de klant dan ook dezelfde gemakken. Zie hiervoor ook de case waarin al deze gemakken worden toegelicht.
Na een succesvolle pilotfase gaan vanaf deze week ruim 100 klanten gebruik maken van de Scan app.
De technische details:
• Een native app voor Android en iOS. Waarbij gebruik is gemaakt van Swift voor de iOS app.
• Sitecore Client Service als middle layer tussen Sitecore & app.

Overige informatie

Estate Digital

Tilburg
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe