Dloky, Alle Deals in de Buurt | Free Mobile Advertising

Omschrijving

Dloky geeft alle aanbiedingen, deals, coupons, vouchers, acties, events etc. in je directe omgeving. Dloky biedt Gratis Mobiel Adverteren, onbeperkt voor alle ‪‎Retail en ‎Horeca. Dloky is een Proximity Marketing app voor iPhone en Android. Dloky.com is een wereldwijd open platform waar Bedrijven zelf hun mobiele advertenties kunnen beheren.

Doel

Het doel van dloky is om een app te creëren die de gebruiker alle aanbiedingen, deals, coupons, vouchers, acties, events etc. in zijn directe omgeving biedt. Het moet de gebruiker het gevoel geven 'niets te missen' in zijn omgeving. Om dit te kunnen bereiken is een wereldwijd open platform gecreëerd die zowel zeer schaalbaar is als wel extreem laagdrempelig. Daarom is er gekozen voor een gratis model waarbij alle Retail en Horeca gratis kan adverteren op het platform. Verder is een open platform ontwikkeld op dloky.com waarbij alle Retail en Horeca zelf haar advertenties kan plaatsen en beheren. Verder is er een Facebook Plugin ontwikkeld die de Business pagina synchroniseert in dloky and Facebook posts desgewenst direct door kopieert in de dloky app

Resultaat

Resultaten vanaf de start in October zijn geweldig. Honderden Winkels, Restaurants, Cafe's, Hotels, B&B's, Galleries etc. hebben zich inmiddels ingeschreven op dloky.com en adverteren actief. Zelfs bedrijven uit België, Duitsland, UK, USA, India, Indonesië, Pakistan, Australië, Curacao en Sri Lanka hebben zich al spontaan ingeschreven in de eerste weken. Enkele voorbeelden van deelnemende winkels; State-of-Art, Swarovski Brandstores, Puma Brandstore, HAY Amsterdam. Marie-Stella-Maris, Henri Bloem, BLGK Edelsmeden, Gallery PR2, Dutch Accent, Smit & Ouwerkerk, etc.

Alhoewel de focus nu nog ligt op het inschrijven van Business Partners zijn er al duizenden downloads van de app en 30000 Facebook volgers. Dloky heeft ook een integratie met Google Places gemaakt zodat alle 100 miljoen Google Places wereldwijd ook in de app zijn te vinden. Met dloky hebben winkels dus de mogelijkheid gratis Advertenties toe te voegen aan hun Google Places positie. Vele gesprekken met grotere internationale Retailers, Horeca, Concert en Entertainment bedrijven zijn momenteel gaande.

Overige informatie

Dloky biedt ook mogelijkheden voor Trade Marketing waar Brands acties kunnen activeren in samenwerking met hun Retail en Horeca partners.

Dloky

Amstelveen
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe