Donald Duck - B2C webshop / ecommerce platform

Omschrijving

In opdracht van Sanoma en oom Dagobert heeft Tritac de Duckstadshop ontwikkeld. Op de webshop kun je diverse Donald Duck artikelen kopen zoals boeken, verzamelbanden, t-shirts, mokken en dekbedovertreksets. Maar hier kun je ook je abonnement afsluiten op een van deze leuke magazines.

Doel

Een bijpassende webshop ontwikkelen voor donaldduck.nl

Resultaat

De webshop is in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld, geheel in stijl van de website en het blad. Naast allerlei leuke Donald Duck artikelen worden ook de abonnementen in de webshop gepromoot. De site is volledig responsive opgezet.

Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Zo kan iederen, op elk scherm, zijn favoriete Duckstadshop artikelen bestellen. En ben je abonnee? Dan krijg je in de checkout natuurlijk korting op deze leuke spullen.

Met Duckstadshop hebben we misschien wel een van onze allerleukste webshops neergezet. We hebben het design van Sanoma vertaald in een vrolijke webshop met grappige details en mooie tekeningen.

Overige informatie

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe