Dyzle app

Omschrijving

Precisiemetingen zonder extra apparatuur. Digitaal gemeten, digitaal bewaard, gewoon via een app. Benut het potentieel van de apparatuur van uw medewerkers.

Doel

Dyzle zorgt voor hulpmiddelen om temperatuurregistratie volgens de wet- & regelgeving uit te voeren. Deze app is er daar één van: met de app kunnen gebruikers nauwkeurige temperatuurregistraties uitvoeren, gewoon met hun telefoon.

Resultaat

App + bluetooth = gemak
Nauwkeurig temperatuur meten kan tegenwoordig prima met een bluetooth-thermometer. Gecombineerd met onze app kunnen gebruikers daarmee nu data uitlezen op hun iPhone. Daarnaast zorgt de app voor tijdige registratie en maakt het opstellen van realtime rapportages mogelijk. Meer dus dan meten alleen, en dat direct via de telefoons van de medewerkers. De app wordt inmiddels gebruikt door grote organisaties zoals Shell, waar het juiste temperatuurverloop voor veel processen van levensbelang is.

Overige informatie

Controleren van producttemperatuur met een mobiele app
Bij veel ingrediënten en producten die gemaakt worden, is de temperatuur waarop ze gemaakt, getransporteerd en opgeslagen worden ontzettend belangrijk. Om te garanderen dat alles goed blijft, zijn hier wettelijke regels voor opgesteld. Dyzle zorgt voor hulpmiddelen om temperatuurregistratie volgens de wet- & regelgeving uit te voeren. Deze app is er daar één van: met de app kunnen gebruikers nauwkeurige temperatuurregistraties uitvoeren, gewoon met hun telefoon.

Gillz

Alphen aan den Rijn
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe