E-learning applicatie

Omschrijving

FrieslandCampina is niet alleen producent van zuivel en andere voeding, ze informeren ook over voeding en gezondheid volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Om een bijdrage te leveren aan de opleiding van zorgprofessionals op het gebied van gezonde voeding ontwikkelden we samen met FrieslandCampina een e-learning applicatie.

Doel

We ontwikkelen natuurlijk wel vaker webapplicaties, maar in dit geval hadden we te maken met een zeer ambitieuze deadline: de wens was om de tool op een beurs over voeding te introduceren, vier weken na de kick-off.

Gelukkig hadden we een list in onze toolkit; voor applicaties die we met ASP.NET Core ontwikkelen, hebben we een zogenaamde code generator ontwikkeld waarmee we in een mum van tijd de basis voor een webapplicatie kunnen neerzetten. Daardoor kunnen onze designers en developers het gros van hun tijd gebruiken voor die functionaliteiten en User Experience die voor deze specifieke applicatie de echte toegevoegde waarde bieden.

Enkele highlights:

-Tablet first UI/UX design en development
-Flexibel beheer opleidingsmodules
-Persoonlijke accounts die progressie bijhouden
-Eindtoets voor accreditatiepunten en certificering
-ASP.Net Core framework
-React js voor reactieve user interface

Resultaat

Dat we de deadline hebben behaald, is al een resultaat op zich. Maar het belangrijkste is dat er nu al een goede eerste stap is gezet voor het beoogde aantal cursisten, want op de beurs bleek dat er vanuit zorgprofessionals veel belangstelling is voor het gebruik van een dergelijke tool. We zijn blij dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan een betere en gezondere zorg!

Overige informatie

Hoppinger

Rotterdam
Hoppinger
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe