EAGE

Omschrijving

EAGE (European Association of Geoscientists and Engineers) is een non-profit vereniging voor geologen en ingenieurs met meer dan 19.000 leden wereldwijd. EAGE vroeg ons om drie apps te ontwerpen en ontwikkelen: een B2C app, een B2B app en een personell app, zowel voor Android als voor iOS.

Doel

EAGE organiseert vele activiteiten en evenementen voor haar leden, waaronder exposities, conferenties en workshops. Naast de kleinere evenementen wordt ook jaarlijks de EAGE annual Conference and Exhibition gehouden. Om deze evenementen in goede banen te leiden, om bij te dragen aan de experience van de evenementen en om het voor bedrijven makkelijker te maken om te netwerken en om leads te managen, hebben wij een trio aan apps gebouwd.

Resultaat

#1: B2C
De B2C app is ontwikkeld voor de leden van EAGE en kan gebruikt worden als hulpmiddel voor, tijdens en na de evenementen.

Vóór het evenement kunnen bezoekers al hun persoonlijke programma samenstellen (waarbij de app in de gaten houdt of je planning niet met zichzelf conflicteert). Verder bevat de app de aangeschafte tickets, overzichten van sponsors en sprekers, een realtime map, de mogelijkheid te engageren met sprekers TIJDENS een presentatie en nieuws en updates gedeeld door EAGE.

Dankzij een uitgebreid testproces is de app uiterst gebruiksvriendelijk en is het nu een onmisbaar onderdeel voor iedere bezoeker van EAGE evenementen. De B2C app zal later dit jaar live gaan.

#2: B2B
De B2B app is een must-have voor bedrijven en sponsoren die deelnemen of aanwezig zijn op de evenementen van EAGE. Met de app kunnen ze de badge scannen van eventuele leads, notities toevoegen bij hun nieuw verworven contacten en de informatie opslaan in een handige lijst.

#3: Service
Dankzij de app voor het personeel kunnen bij binnenkomst de tickets van bezoekers worden gescand en kunnen de badges worden geprint. Daarnaast registreert de app welke giveaways een bezoeker ontvangt. Label A was zelf aanwezig bij de Annual Conference in Parijs en EAGE was zeer te spreken over het gemak waarmee de binnenkomst en organisatie ging dankzij de app.

Overige informatie

+ Voeg case toe