Fantube.me

Omschrijving

Fantube is het eerste Personal Media Platform ter wereld. Dit platform maakt het voor artiesten mogelijk om fans te verrassen met een persoonlijke video. Artiesten geven aan voor welk goed doel zij geld in zamelen, waarna fans de video kunnen winnen.

Doel

Als professioneel artiest zijn fans onmisbaar, want zij bepalen jouw succes. Een goede band met je fans is dus waardevol. Maar hoe houd je deze persoonlijk? Waar haal je de tijd vandaan om het contact met al je fans te onderhouden? En hoe bewaak je jouw privacy? Het antwoord: een Personal Media platform waar artiest en fan elkaar kunnen vinden, oftewel Fantube.

Het eerste Personal Media Platform ter wereld. Via dit platform kun je iemand verrassen met een persoonlijke videoboodschap van zijn of haar favoriete artiest. Eenvoudig, veilig, zonder ‘gedoe’ én de mogelijkheid om later ook een reactievideo terug te sturen. Optimale interactie dus. De artiesten verrassen hun fans én zamelen daarbij geld in voor een goed doel.

Resultaat

Om dit te realiseren is een native app (voor iOS en Android) gebouwd om persoonlijke video’s te maken en te versturen. Deze app is gekoppeld aan een adaptive website voor fans waar zij video’s kunnen bestellen of winnen. Via een op maat gemaakt dashboard kan Fantube realtime alle relevante gegevens over het platform beheren.

Dat dit Personal Media Platform een succes is geworden, is gebleken. In de eerste drie maanden heeft Fantube fans bereikt in 136 landen, waaronder Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Binnen twee weken na de officiële lancering van Fantube zijn er meer dan 700 unieke accounts aangemaakt op het platform en zijn er meer dan 50 persoonlijke video’s gemaakt.

Overige informatie

Kijk voor meer informatie over de case op https://www.gravity.nl/cases/fantube.

Gravity

Amersfoort
Gravity
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe