FashionCheque - B2C webshop + B2B service portal

Omschrijving

De cadeaukaart voor modeliefhebbers is natuurlijk de Fashioncheque! Tritac ontwikkelde de website, webshop en service portal.

Doel

Dé cadeaukaart voor modeliefhebbers in Nederland is natuurlijk de Fashioncheque. Nadat Tritac de webshop van Fashioncheque enkele jaren geleden heeft gemaakt, klopten zij ook bij ons aan toen zij een nieuwe website wilden hebben.

Tritac zorgde voor een responsive design, waardoor de website volledig geoptimaliseerd is voor gebruik vanaf een desktop, laptop, mobiele telefoon of tablet.

Resultaat

Met Fashioncheque werken we inmiddels al jaren erg fijn samen. Ze behoren tot onze oudste en trouwste klanten. Het begon allemaal enkele jaren geleden met de ontwikkeling van een webshop en service portal. We hebben ook meerdere proefballonnen, zoals een webshop voor All You Need Is Love, met ze ontwikkeld. En uiteindelijk klopten ze ook bij ons aan voor de vernieuwing van het informatieve gedeelte en staat er vandaag de dag een hippe responsive platform waar we trots op zijn.

Een dagje uitgebreid shoppen in een andere stad, of gewoon even snel naar de favoriete winkel. Maar ... accepteren zij wel Fashioncheques? De shopfinder die wij hebben ontwikkeld toont zowel een lijst met winkels, als een plattegrond waarop elke aangesloten winkel wordt weergegeven. Wil je een Fashioncheque kopen om cadeau te geven? Ook hier kun je op filteren. Onderweg even snel het saldo van je Fashioncheque controleren? Geen probleem!

Overige informatie

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe