Geboortekaartje.nl

Omschrijving

Consumenten kunnen zelf een geboortekaartje online ontwerpen in een HTML ontwerpeditor. De ontwerpeditor is gebruikersvriendelijk en geschikt voor gebruik op tablet PC. Externe designers kunnen ontwerpen indienen en middels IDML technologie worden de templates geïntegreerd in de editor.

Doel

Het ontwerpen en realiseren van een HTML ontwerpeditor voor het ontwerpen van geboortekaartjes. Hiermee ook gebruik op een tablet PC mogelijk maken. Het totale proces van ontwerpen en bestellen van een geboortekaartje verbeteren ten opzichte van de vorige webshop. Middels webanalytics het totale proces meten en optimaliseren.

Resultaat

In opdracht van Sanoma heeft Orange Juice een editor gerealiseerd voor het online ontwerpen van een geboortekaartje. Consumenten kunnen zelf een uniek kaartje maken met sjablonen, foto’s, clipart en teksten. De website www.geboortjekaartje.nl biedt de mogelijkheid om eerst een proefkaartje te bestellen en direct na de bevalling het kaartje compleet te maken met de gegevens van de pasgeborene.

De aanstaande ouders zijn op zoek naar inspiratie en daarom biedt het platform een groot assortiment kaartjes en sjablonen. Ook worden er voorbeelden, tips en diverse stijlen getoond. Voor een stoer kaartje, hip kaartje of juist een lief kaartje met een gedicht.

Een maatwerk e-commerce oplossing waarbij design, techniek en productieprocessen worden gecombineerd.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe