GerichtOnline.nl

Omschrijving

Online adverteren is met deze innovatieve webapplicatie nu toegankelijk geworden voor alle adverteerders, ook met kleinere budgetten en sterk gericht op een bepaalde regio en doelgroep. Het project GerichtOnline.nl is gerealiseerd in opdracht van Telegraaf Media Groep, als onderdeel van het programma Self Service Advertising.

Doel

Online adverteren via een webapplicatie laten verlopen voor adverteerders. De adverteerders kunnen zelf een banner ontwerpen of uploaden en daarna een campagne starten. De webapplicatie is een uitstekend voorbeeld van Self Service Advertising en zet de toon in de markt. Het doel is om adverteerders zelf online campagnes te laten starten en beheren, zonder tussenkomst van werkvoorbereiding en sales medewerkers van de uitgeverij.

Resultaat

Het maatwerk e-commerce project bestaat uit een webshop, een bannertool en een koppeling naar een Ad Exchange. De koppeling met de Ad Exchange maakt het uitserveren van een campagne mogelijk en tevens zorgt de koppeling ervoor dat de resultaten in de vorm van getoonde impressies online inzichtelijk worden. De daadwerkelijk gerealiseerde impressies, op dagbasis, vormen de grondslag voor de export naar de financiƫle systemen van de opdrachtgever.
De self service advertising webapplicatie wordt door een groeiend aantal adverteerders gebruikt en de resultaten van het project zijn ver boven prognose.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe