Hotek: drie brands op één corporate website

Omschrijving

Hotek Hospitality Group is een full-service leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen en comfort producten. Hotek levert aan meer dan 5.000 klanten in ruim 65 landen, waaronder diverse nationale en internationale ketens zoals easyHotel en Van der Valk.

Doel

Voorheen had Hotek drie aparte websites, voor elke brand één. Wij zijn aan de slag gegaan met een nieuwe corporate website voor Hotek, waarop alle drie de brands samenkomen.

Resultaat

We bouwden de website in ons eigen Symfony CMS. Hierdoor is de website makkelijk te beheren en uit te breiden door de website-eigenaar zelf. De website is daarnaast schaalbaar, doordat deze modulair is opgebouwd.

Tijdens het project werkten we in een scrumteam. Bij de start hebben we de verschillende modules in sprints gezet. Op deze manier hebben we de gehele website modulair opgebouwd, zodat na elke sprint bepaalde bouwstenen opgeleverd konden worden. Na de livegang zijn we blijven doorontwikkelen. Op deze manier kunnen we designelementen optimaliseren en nieuwe bouwstenen toevoegen.

Hotek is nu vooruit gegaan wat betreft het structureren van hun informatie, het aanbieden van content in een paar klikken en de site heeft bijgedragen aan een internationaal en professioneel imago.

Overige informatie

H1 Webdevelopment

Rotterdam
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe