Jochem Myjer - B2C webshop / ecommerce platform

Omschrijving

Tritac ontwikkelde een webshop voor de website van de leukste komiek van Nederland, Jochem Myjer!

Doel

Jochem Myjers dvd's, blu-ray's, boeken en andere merchandise via een eigen webshop verkopen.

Resultaat

Voor Jochem Myjers nieuwste boek, De Gorgels, hebben we de webshop ontwikkeld en gefaciliteerd. Na de livegang van De Gorgels website zijn we meteen doorgegaan met het ontwikkelen van de webshop voor de nieuwe Jochem Myjer website. We waren al bekend met Jochem Myjer aangezien we zijn oude website en –shop ook hadden ontwikkeld.

De webshop van Jochem Myjer is onderdeel van een reeks projecten die we in samenwerking met Just voor Hekwerk uitvoeren en hebben gerealiseerd. Onder deze projecten vallen onder andere het webshop gedeelte voor de websites van Jochem Myjer, Yoep van ‘t Hek en Ronald Goedemondt.

De webshops zijn ontwikkeld op basis van ons multishop platform Katana Commerce. Dit betekent dat al deze webshops te beheren zijn in één content management systeem waar Hekwerk gemakkelijk alle producten per webshop kan beheren. Op de achtergrond hebben wij het e-commerce systeem gekoppeld aan het logistieke systeem van Fulfilment Solutions voor een effectieve afhandeling van de bestellingen zodat Hekwerk daar geen omkijken meer naar heeft.

Overige informatie

Net als bij de webshop van degorgels.nl (Jochem’s tweede kinderboek) heeft Just, een hip reclamebureau in Leiden, ons benaderd om het webshop gedeelte van de Jochem Myjer website te realiseren. Tevens werd ons gevraagd om de fullfilment achter de shop te faciliteren.

Just heeft van de Jochem Myjer website een ‘soundboard’ gemaakt waar je grappige fragmenten en geluidjes van Jochem kunt beluisteren. Erg leuk voor bezoeker en ook Jochem zelf kon zich er helemaal in vinden.

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe