Libelle Lekker shop - B2C webshop / ecommerce platform

Omschrijving

Elke dag lekkere recepten met Libelle-lekker! Met een weekmenu, de boodschappenlijst, uitleg over kooktechnieken en keukenbenodigdheden. Vol recepten en menu's om lekker te koken. En mis je iets voor in je keuken of ben je toe aan iets nieuws? Mis dan niet de Libelle lekker shop.

Doel

Libelle Lekker wilde meer inkomsten genereren door het integreren van e-commerce binnen het Libelle Lekker platform. De website met recepten en foodblogs moet de shop gaan versterken en andersom.

Resultaat

Op korte termijn moest er een representatieve webshop komen in de huisstijl van Libelle Lekker. Met behulp van het hergebruik van een reeds bestaand platform moest de korte deadline haalbaar worden.

De lijntjes tussen Tritac en Sanoma zijn kort dus kon in betrekkelijk korte tijd het project van start gaan en verliep het voorspoedig.

Met de integratie van de herkenbare zij-navigatie en de huisstijl is bereikt dat de gebruiker het gevoel heeft dat hij/zij op een vertrouwde omgeving zit binnen het Libelle Lekker platform. Er staat nu een responsieve, frisse webshop in de huisstijl van Libelle Lekker. De shop heeft wel een ander kleuraccent gekregen om het toch te onderscheiden.

Overige informatie

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe