Madurodam | Ontdek waar een klein land groot in is!

Omschrijving

Als Haags bureau zijn we extra trots dat we de nieuwe website voor hét Haagse themapark Madurodam mochten maken. Samen doorliepen we een strategische fase en hebben we in drie sprints de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Als kers op de taart is de website genomineerd voor een Splash Award!

Doel

Een website die inspireert, informeert én converteert

Madurodam is al 65 jaar een van de mooiste themaparken van Nederland. Bezoekers van het park kunnen zien en beleven waar een klein land groot in is. Madurodam wilde een nieuwe website laten ontwikkelen die het park op een eigentijdse en inspirerende manier aan de bezoeker presenteert. Met aandacht voor het verstrekken van praktische informatie en focus op conversie; het online verkopen van tickets aan bezoekers in binnen- en buitenland. Met ons concept wonnen we de uitgeschreven pitch en mochten we voor Madurodam aan de slag!

Resultaat

Beleving en conversie, met een eigen unieke stijl

Madurodam wist al heel goed wat ze met de nieuwe website wilden bereiken. In een aantal strategische sessies hebben we samen met het team van Madurodam deze doelen tegen het licht gehouden en de verschillende doelgroepen en doelgroepbehoeften in kaart gebracht. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met het uitwerken van het concept en de grafische stijl voor de nieuwe website, zodat we vanuit deze stevige basis met het SCRUM team aan de slag konden. In drie sprints en slechts een aantal weken doorlooptijd hebben we de website ontwikkeld én gelanceerd.

Snel, gebruiksvriendelijk en leuk!

Het eindresultaat is een krachtige website met een mooie combinatie van uniek design, doelgroepgerichte content, goed bereikbare praktische informatie en heldere mogelijkheden om online tickets te kopen. Daarnaast is de website snel, ook op mobiel heel prettig in gebruik en beschikbaar in meerdere talen. We ontwikkelden de website in Drupal 8, de nieuwste versie van het populaire open source content management systeem. Een mooi eindresultaat voor een fantastische klant! Kijk je mee?

Overige informatie

Flink

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe