Magento 2: Viva Pura Beauty Shop

Omschrijving

Magento 2: Faster, Stronger, Better!

De webshop vivapura.shop is ontwikkeld in Magento 2. Een supersnelle omgeving waar klanten zeer snel en intuïtief hun verzorgingsproducten kunnen vinden en bestellen.

Doel

Het team van Viva Pura wenste een nieuwe Magento webshop met functionaliteit omtrent een loyaliteitsprogramma, zeer snelle en correcte zoekfunctie en de mogelijkheid om marketing regels in te stellen per product, categorie of winkelwagen. LAB51 heeft zich als doel gesteld om dit alles in een nieuwe Magento 2 omgeving inclusief Hypernode hosting te gieten. Met een aantal slimme marketing modules zijn we in staat geweest om de vraag van de opdrachtgever te beantwoorden.Resultaat

Nadat de nieuwe Magento 2 webshop live is gegaan heeft dit in de eerste drie maanden een geweldig resultaat opgeleverd:

- Conversie percentage van 6,1% naar 9,2% (+50%!!)
- Orderwaarde met 9% gestegen
- Gem tijd op de website van 01:54 naar 02:33
- Pagespeed van 64/100 naar 87/100

Door een strakke en vooral cleane site. Er staat niet meer op dan nodig is, dus geen overbodige content waar bezoekers alleen maar in kunnen verdwalen. Alle aandacht gaat naar de producten en merken waar het om draait. Van 27 inch scherm tot smartphone formaat, de webshop schaalt zich tot elk formaat.

Overige informatie

Bij LAB51 bouwen we Magento 2 webwinkels vanuit een marketing bril. We denken (vooraf) actief met je mee hoe je bezoekers naar je nieuwe webshop trekt, behoudt en daadwerkelijk laat converteren. Met een bewezen format werkt een team van ontwikkelaars, designers en marketeers aan een continue verbetering van de eCommerce ervaring!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe