Magento 2 webshop Braqeez

Omschrijving

Kids Shoes Valley is officiële dealer van het kinderschoenmerk Braqeez. De bestaande webshop was gemaakt in WooCommerce. Hier was Kids Shoes Valley niet tevreden meer over.

Doel

Braqeez.nl moest over naar een nieuwe platform. Er moest een moderne, soepele webshop komen die weer jaren vooruit kan. Vooral ook met het oog op het aanbieden van nóg meer producten. Daarnaast moesten al deze producten gemakkelijk te beheren zijn.

Resultaat

LAB51 koos voor deze opdracht natuurlijk voor Magento 2. Dit platform kan gemakkelijk een groot productenaanbod aan en is ook nog eens gemakkelijk in productbeheer in de backend.

Braqeez heeft eigen design gekregen dat overeenkomt met de stoere uitstraling van de kinderschoenen. Door de hosting bij Byte is de shop snel. We hebben een koppeling gemaakt met de software van Exact Online via de Dealer4Dealer-module. Daarnaast is de shop volledig responsive: niet onbelangrijk in een tijd dat het merendeel van klanten online shopt via mobiele apparaten.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe