Magento 2 webshop BunniesJR

Omschrijving

BunniesJR is een populair kinderschoenmerk dat wordt aangeboden door Kids Shoes Valley. Ze hadden al een webshop in WooCommerce, maar deze voldeed niet meer aan de wensen. Tijd voor iets anders!

Doel

De shop van BunniesJR moest over naar een platform dat veel producten aan kan, vlot blijft werken met zoveel producten én dat eenvoudig is in productbeheer.

Resultaat

We hebben alle producten en data verhuisd van WooCommerce naar Magento 2. Dat waren ruim 2.950 producten en nog veel meer data. Magento 2 is het ideale platform om deze aantallen te verwerken en nog ruimte over te hebben voor groei!

We hebben gezorgd voor het design, waarna Kids Shoes Valley aan de slag is gegaan met de content. Ze gebruiken software van Exact Online, dus hebben we hier een koppeling mee gerealiseerd via de Dealer4Dealer-module. Met de module Improved Layered Navigation hebben we ervoor gezorgd dat een potentiële klant probleemloos alle producten kan filteren op verschillende voorkeur (onder andere kleur, materiaal en maat).

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe