Magento 2 webshop Doe Het Zelf Beregening

Omschrijving

Ben je van plan om zelf een tuinberegeninginstallatie aan te leggen? Dan moet je bij Doe Het Zelf Beregening (DHZB) zijn! De webshop heeft alle producten én informatie om jouw project tot een succes te maken. Inclusief handige configurators om zelf je bouwpakket samen te stellen!

Doel

Doe Het Zelf Beregening wilde klaar zijn voor de toekomst. De webshop liep al een flinke tijd op Magento 1. Samen hebben we besloten dat een overstap naar Magento 2 een logische keuze zou zijn. DHZB was tevreden over Magento en wilde daarom graag verder met dit platform. Naast de nieuwe functionaliteiten vormde het einde van de support voor Magento 1 (waarschijnlijk in 2018) ook een reden om over te stappen.

Resultaat

Het resultaat is een snelle webshop die niet alleen een logischere navigatie heeft, maar ook op alle apparaten goed toegankelijk is. Dat moet dus zorgen voor meer conversies! De webshop ziet er strak uit en draait op een platform dat er weer jaren tegenaan kan.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe