Magento 2 webshop Foto Jans

Omschrijving

Foto Jans is dé fotospecialist van Tilburg. Met 2 fysieke winkels en een webshop strijkt Foto Jans met recht deze titel op. De webshop biedt meer dan 5.000 producten, van spiegelreflexcamera’s tot studioapparatuur.

Doel

Een frisse, moderne webshop die voldoet aan de nieuwe technieken. Foto Jans had al een goedlopende Magento 1 webshop, maar deze was aan vervanging toe.

Resultaat

FotoJans.nl is gemigreerd naar Magento 2. Meer dan 5.000 producten zijn succesvol overgezet, samen met alle orders, klanten en attributen. De webshop is nu niet alleen responsive, maar ook supersnel. Dat is te danken aan de Hypernode hosting bij Byte. We hebben de shop tevens gekoppeld aan het kassasysteem van de winkels, zodat het team het voorraadniveau actueel kan houden. Ook is er nu een koppeling met IceCat voor productimport.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe