Magento 2 webshop Hairfair.nl

Omschrijving

HairFair.nl is de webshop op het gebied van haarproducten zoals shampoo, styling en conditioners. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan tools zoals borstels, föhns en krultangen.

Doel

Het team van Hairfair wilde een nieuwe webshop met ruimte voor marketingactiviteiten, eigentijds design en groei. Daarnaast was de wens om zelf de content en orderverwerking te regelen wat zich vertaald in een makkelijk en overzichtelijk CMS. Samen hebben we gekozen voor Magento 2 als platform.

Resultaat

Hairfair.nl is ontwikkeld binnen Magento 2 op een Hypernode omgeving van Byte. Een supersnelle omgeving waar klanten zeer snel en intuïtief hun producten kunnen vinden en bestellen. Door middel van optie mogelijkheden is het mogelijk om een product aan te passen naar wens. Een online loyaliteitsprogramma zorgt voor het stimuleren van retentie aankopen bij klanten.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe