Magento 2 webshop Kids Shoes Valley

Omschrijving

Kids Shoes Valley heeft een zeer ruim aanbod aan verschillende kinderschoenen. Ze zijn officiële dealer van de merken BunniesJR en Braqeez. Ze hadden 2 losse webshops, beide gebouwd met WooCommerce. Deze wilden ze verhuizen naar Magento 2 én ze wilden een overkoepelende webshop.

Doel

Kids Shoes Valley wilde de 2 losse webshops verhuizen naar Magento 2, maar ook 1 overkoepelende webshop realiseren. De overkoepelende shop moest een moderne en rustige uitstraling krijgen, maar ook gemakkelijk te beheren zijn. Dit aangezien er ruim 2.950 producten bij te houden zijn!

Resultaat

LAB51 koos voor deze opdracht natuurlijk voor Magento 2. Dit platform kan gemakkelijk een groot productenaanbod aan en is ook nog eens gemakkelijk in productbeheer in de backend.

De overkoepelende webshop is volledig responsive en de shop is pijlsnel (onder andere dankzij de hosting bij Byte). Kids Shoes Valley maakt intern gebruik van de software van Exact Online. Met de Dealer4Dealer-module hebben we hier een koppeling mee gerealiseerd. Met verschillende andere modules, waaronder Improved Layered Navigation van Amasty, hebben we het ruime productaanbod overzichtelijk kunnen presenteren.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe