Magento 2 webshop Perfect Water

Omschrijving

Perfectwater.shop, onderdeel van DVC Watergroep, is de ideale shop voor alle producten om zuiver water te realiseren. In eerste instantie was deze shop ondergebracht bij Tuinenwater.shop. Voor beter positionering wilde DVC toch een losse shop.

Doel

De shop van Perfect Water moest een volledig op zichzelf staande en complete webshop worden. Natuurlijk in Magento 2. Met een aansprekend design dat passend is binnen de algemene huisstijl en waarin uitstekend te navigeren is.

Resultaat

Binnen Tuinenwater.shop hadden we al een losse storeview voor Perfect Water. Nadat we een nieuwe webshop qua design en configuratie hadden opgezet, kenden we de producten toe aan de nieuwe webshop.

Met de modules Improved Layered Navigation en UB Mega Menu hebben we een duidelijke navigatie en filteroptie neergezet. Dankzij Page Cache Warmer en hosting bij Byte is de webshop soepel en vlot geworden. Ook werkt de webshop goed op mobiele apparaten, zodat mobiele shoppers ook een ideale gebruikerservaring beleven.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe