Magento 2 webshop SecuFirst

Omschrijving

Niemand wil ongure types rond zijn huis of bedrijf, toch? De producten van SecuFirst zorgen voor perfecte beveiliging! ALC Electronics, die het merk verkoopt, wilde graag de Europese markt aanboren met een webshop!

Doel

ALC Electronics wilde een meertalige webshop die genoeg smoelwerk had om klanten te overtuigen van de producten van SecuFirst. In eerste instantie is er een klein assortiment aan producten, maar is er wel heel veel te vertellen over die producten. Daarnaast moest de webshop snel en vloeiend zijn, maar vooral ook gemakkelijk te beheren.

Resultaat

Een snelle, vloeiende en gemakkelijk te beheren webshop? Dan is Magento 2 de oplossing! ALC had al ervaring met Magento, dus dat versterkte de kracht van deze oplossing alleen maar.

We zijn aan de slag gegaan met een fris en custom design. Deze hebben we doorgezet naar 4 storeviews (Nederlands, Engels, Frans en Duits). LAB51 heeft alle producten netjes in de shop gezet, alsmede alle nodige attributen. ALC heeft vervolgens zelf de tekstuele content verzorgd.

Het resultaat is een webshop met visuele overtuigingskracht, maar ook een shop waarin klanten gemakkelijk en snel kunnen bestellen.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe