Magento 2 webshop Tuin en Water

Omschrijving

Tuin en Water, onderdeel van DVC Watergroep, heeft een zeer ruim assortiment aan alles wat met tuinberegening, vijvers en waterbehandeling te maken heeft. Niet voor niets weten veel professionals de shop te vinden, maar ook de showroom in Dussen. De specialisten van DVC Watergroep staan altijd klaar met gepast advies.

Doel

De webshop Tuin en Water liep al jaren succesvol op Magento 1. Samen met DVC Watergroep hebben we gekeken naar hoe we dat succes in de toekomst kunnen verlengen. Al gauw kwamen we uit op een overstap naar Magento 2. Dit omdat DVC Watergroep tevreden is met Magento (onder andere vanwege het gemak waarmee dit platform om kan gaan met een ruim productaanbod) en omdat er veel nieuwe functionaliteiten in Magento 2 zijn die een webshop beter maken (waaronder snellere laadtijd, maar ook handiger te beheren).

Resultaat

Een frisse webshop met verbeterde navigatie en snellere reactietijd. De shop is snel mede dankzij de Hypernode omgeving van Byte. Klanten kunnen nu ook gemakkelijk op mobiele apparaten shoppen. Het ruime productaanbod is behouden gebleven en tevens beter te vinden dankzij verschillende modules die de producten op een overzichtelijke manier presenteren.

Overige informatie

Samen bouwen aan een succesvolle webshop met onze E-Commerce 360® formule. We hebben oog voor de disciplines die nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. LAB51 ontwikkelt niet alleen supersnelle Magento 2 shops op het Byte Hypernode platform, maar we vinden het ook belangrijk dat je webshop succesvol is door aandacht te hebben voor marketing, klantenservice en logistiek. Kies zelf welke e-commerce diensten je in huis regelt en waar je ondersteuning wenst.

We hebben een supersnelle responsive Magento 2 omgeving gebouwd met een aantal slimme modules en marketingtechnieken. Geen onnodige toeters en bellen, maar focus op performance, klantervaring, integratie en conversie. Overtref je klantverwachtingen door het leveren van een geweldige customer experience. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Daag ons uit! Vraag vrijblijvend onze informatiemap aan.

E-Commerce 360®: Samen bouwen aan een succesvolle webshop!

LAB51

Tilburg
LAB51
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe