Meer boekingen voor Hoeve kindergoed dankzij topposities in

Omschrijving

Uitgelicht: de succesvolle samenwerking tussen online marketing bureau WAUW en locatie Hoeve Kindergoed. Door het ontwikkelen van een nieuwe (mobielvriendelijke) website, scoort de website ontzettend goed op relevante termen en is het aantal boekingen in een jaar gestegen!

Doel

Hoeve Kindergoed, een trouwlocatie en groepsaccommodatie in Ermelo op de Veluwe. De Veluwe is ieder jaar weer in trek voor familieweekenden, schoolkampen enzovoort. Hoeve Kindergoed is dan ook niet de enige locatie in de omgeving die graag haar faciliteiten beschikbaar stelt. Aan WAUW de uitdaging deze locatie uit te lichten en de website goed vindbaar en zichtbaar op het internet weer te geven.

De centrale vraag die bij Hoeve Kindergoed speelde was:
"Is er meer rendement uit de website behalen? En welke rol kan online marketing hierin betekenen?"
Het enige antwoord wat wij als online marketing bureau WAUW konden geven: een volmondig ‘JA!’.
Want onze visie op online marketing is het bieden van meerwaarde voor elk bedrijf.

En zo gingen wij aan de slag. We realiseerden een nieuwe mobielvriendelijke website en hebben het het zoekmachine optimalisatie-traject gestart.

Resultaat

Door een nieuwe website neer te zetten voor Hoeve Kindergoed, kon WAUW een succesvolle zoekmachine optimalisatie-campagne opzetten, gericht op de drie doelgroepen: trouwen, familie & vrienden en scholen.

Zowel op desktop als mobiel is de website zeer gebruikersvriendelijk en mede hierdoor is haar positie gestegen in Google. Door het vergroten van de populariteit van de website heeft ook de content-optimalisatie zijn vruchten afgeworpen.

Van een keurige 7e plek, staat zij nu zeer standvastig op nummer één. (Tip: Zoekt u maar eens op: ‘Trouwlocatie Ermelo’).
Met een stijging in het bezoekersaantal en een toename in het aantal boekingen is de klant zéér tevreden. Het ultieme doel wat we wilden bereiken, is bereikt.

Overige informatie

Meer conversies, meer bezoekers, meer … WAUW gaat verder en stopt niet. Wekelijks voeren we optimalisatiewerkzaamheden uit om de topposities te behouden en de concurrentie onder ons te houden.

WAUW

Harderwijk
WAUW
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe