Mijn Qredits, maakt ondernemers succesvol

Omschrijving

Voor Qredits ontwierpen en ontwikkelden we "Mijn Qredits". Op dit unieke platform ondersteunt Qredits startende en bestaande ondernemers door in een volledig gepersonaliseerd traject tools, coaching, e-learnings en kredietoplossingen aan te reiken. Hiermee bieden zij persoonlijke aandacht en flexibiliteit om zo samen met ondernemers stappen te zetten naar succes.

Doel

Stel, je bent een startende fietsenmaker. Je levert goed werk met liefde voor de ambacht, maar die administratieve verplichtingen rondom het ondernemerschap zijn nog niet aan jou besteed. Qredits biedt hierin een uitkomst en ondersteunt iedere (startende) ondernemer waar nodig. Je kunt gebruikmaken van het ondernemingsplan sjabloon of één van de andere ondernemerstools, zoals een e-learning "Verkoopplan Schrijven". Maar liefst 7.500 andere ondernemers maakten al gebruik van het ondernemingsplan sjabloon, wat overeenkomt met 50% van álle ondernemers in Nederland. Of misschien heb je meer aan persoonlijke coaching bij bijvoorbeeld marketing en verkoop. Vertrouwend op de kracht van ondernemerschap staat een scala aan mogelijkheden open die iedere ondernemer helpt succesvol te worden.

Qredits wil verder kijken dan het verschaffen van krediet en ondernemers volledig ondersteunen in hun bedrijfsvoering, voorzien van alle nodige informatie en handvatten aanreiken door het op maat aanbieden van content. Een combinatie van tools, coaching en kredietoplossingen voor (startende) ondernemers stond al. Maar hoe kan dit nog persoonlijker, verbindender en socialer? Aan Adwise de geweldige taak om dit naar de online omgeving te vertalen en Qredits hierin van marketing, usability, bedrijfsproces tot ontwikkeling te ondersteunen.

Resultaat

Om in de behoefte van ondernemers te voorzien is naast de realisatie van een nieuwe responsive website een geautomatiseerd persoonlijk platform ontwikkeld: “Mijn Qredits”. Deze omgeving ondersteunt ondernemers volledig in hun (startende) bedrijfsvoering en informeert ze waar nodig. De realisatie van een nieuwe website sluit 100% aan op het platform en draagt bij aan een betere doorstroom van de trajecten die ondernemers volgen. Het aanbieden van bestaande tools, coaching, e-learnings en kredietoplossingen is dusdanig gepersonaliseerd dat iedere ondernemer een volledig persoonlijk afgestemd traject volgt. Met het platform heeft Qredits inzicht in het gedrag van ondernemers en het traject. Staat iemand stil? Dan benadert Qredits de ondernemer actief en neemt de mogelijkheden door.

“Al in 2012 ontstond bij mij het idee om een persoonlijke omgeving in te richten en samen met Adwise hebben we dit nu gerealiseerd”, vertelt Mark Abbes, senior Communicatiemanager bij Qredits. “Het is een geweldige stap. De omgeving voorziet in de behoefte van iedere ondernemer. Ons inzicht in het gedrag binnen het platform biedt ons daarnaast de mogelijkheid om gebruikers actief te begeleiden. Waar een bank schimmig is over het indienen van een ondernemersplan en krediet zijn wij nu 100% transparant.”

Mijn Qredits heeft aanzienlijk bijgedragen aan de resultaten. In januari en februari 2016 zijn 1378 kredietaanvragen binnengekomen; een stijging van 14% t.o.v. dezelfde periode in 2015. In diezelfde periode is meer informatie over coaches opgevraagd (+166%) en zijn meer coachingstrajecten verkocht (+56%).

Adwise - Your Digital Brain

Almelo
Adwise - Your Digital Brain
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe