ESNW: moderne metamorfose voor dé gaswacht van Noord-Holland

Omschrijving

Al meer dan 40 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarming, binnenklimaat- en warmwatertoestellen. Webvalue kreeg de taak om de authenticiteit en service van dit bedrijf naar een nieuwe website te vertalen.

Doel

Energie Service Noord West heeft Webvalue gevraagd om de website in een nieuw jasje te steken. Zij vroegen ons om een eigentijds design, logische websitestructuur en goede gebruiksvriendelijkheid. Het was belangrijk dat alle diensten duidelijk naar voren kwamen. Men kan bij ESNW namelijk terecht voor advies, om hulp bij storing aan te vragen, om een onderhoudsabonnement af te sluiten of een cv-ketel te kopen. Daarnaast werd Webvalue gevraagd om een zoekmachinetraject (SEO & SEA) te starten en offline communicatiemiddelen te ontwerpen.

Resultaat

Website: Voor ESNW is een moderne website gebouwd die gericht is op interactie, gebruiksvriendelijkheid en conversie. De nieuwe site zorgt voor een betere gedragsstroom, welke wordt ondersteund door 20% meer pagina weergaven en 1 minuut langer time-spent-on-site. Daarnaast zijn de aanvragen verdubbeld en meten wij sinds lancering hoe vaak er naar welke vestiging wordt gebeld.

Zoekmachinemarketing: De organische vindbaarheid van ESNW is verbeterd met behulp van professionele landingspagina's. Daarbij wordt er ook geïnvesteerd in linkbuilding. Sinds Webvalue de Google AdWords campagnes heeft overgenomen is het maandelijkse CTR bijna verdubbeld. Het is ons ook gelukt om met minder klikken, de bezoekers meer te laten converteren.

Overige informatie

Webvalue

Alkmaar
Webvalue
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe