Nedap Livestock Management

Omschrijving

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van technologie is Nedap Livestock Management de toonaangevende partner voor innovatieve automatisering in de veehouderij. We ontwikkelden voor Nedap Livestock Management een nieuwe, informatiegerichte site ondersteund door een krachtig design.

Doel

De wens was om de verouderde, niet-responsive website nieuw leven in te blazen. De nadruk lag hierbij op het ontwikkelen van een frisse, overzichtelijke website, die de gebruiker informeert over Nedap Livestock Management en haar oplossingen.

Resultaat

In co-creatie met Nedap Livestock Management voerden we een volledig re-design uit. Hierbij hebben we de focus gelegd op een duidelijke informatievoorziening ondersteund door een aantrekkelijk design. Met het oog op de toenemende groei van het aantal websitebezoeken vanaf mobiele devices is er extra aandacht uitgegaan naar de gebruiksvriendelijkheid van de website op tablet en smartphone.
De responsive website zorgt voor een grotere gebruiksvriendelijkheid. Zelfs als de boer midden op het land staat kan elk moment eenvoudig de website van Nedap Livestock Management bezoeken.

Overige informatie

Velten Media

Hengelo
Velten Media
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe