Online platform voor quality control in China

Omschrijving

Concept, design en technische realisatie van een online controle platform met IPad-app voor Kaemingk, een grote importeur die tienduizenden seizoenartikelen per jaar importeert uit China.

Doel

In China worden duizenden goederen geproduceerd die ter plaatse gecontroleerd worden door Chinese controleurs.

XCESS is gevraagd om een online portal te maken ter vervanging van de duizenden Excel checklijsten met foto’s zodat de controleurs niet meer handmatig ter plaatse Excel lijsten hoeven bij te houden. En vervolgens alles nog een keer in moeten voeren in een centraal Excel bestand. Een tijdrovend en foutgevoelige werkwijze.

Aandachtspunten:

• Vervang de honderden oude Excel checklijsten voor een veilig online portaal
• Standaard controleformulieren voor uniforme checks
• Online toegang tot backoffice maar ook offline beschikbaar door de onbetrouwbaarheid van het internet in China
• Veilige, betrouwbare moderne techniek

Resultaat

Er is een veilig en betrouwbaar online portal ontwikkeld met DNN platform (voorheen DotNetNuke), een opensource techniek op het Microsoft Platform. De bijbehorende IPad-applicatie is online en offline toegankelijk zodat een controle maar een keer verwerkt hoeft te worden. Dit bespaart tijd en overtikfouten. Door de geautomatiseerde formulieren is er een standaard registratie en controle. Het portal heeft rechtstreeks toegang tot de centrale backoffice zodat de kwaliteit van de duizenden goederen centraal gecontroleerd is. Door een controlemelding bij het aftekenen van de kwaliteitsrapportage is er een betere beheersing van de kwaliteit van goederen.

Overige informatie

DNN platform is een opensource Content Management Systeem op het Microsoft Platform waarmee betrouwbare en veilige webapplicaties, -portals en intranet worden gerealiseerd.

XCESS expertise center b.v.

Leusden
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe